Történhet több céllal a bútorlap falra rögzítése

Az életet adó kávéÉpítőipar Történhet több céllal a bútorlap falra rögzítése
0 Comments

Amikor azon gondolkodunk mivel tudnánk otthonunkat kicsit egyedibbé varázsolni, akkor érdemes felütni az internetet és alaposan körülnézni a lehetőségek között. Az egyik gyakran bosszantó dolog, ami ellen muszáj tenni az a fal sérülése. A bútorlap falra rögzítése megközelítőleg 1,5 m magasságig több szempontból hasznos.

A bútorok mozgatásával, kanapé, fotel, asztalok rendszeres áthelyezésével könnyen megeshetnek ütődések, amik a festés, de akár a vakolat sérülését okozhatják. Ellenben, ha található itt egy puha burkolat, mondjuk fából, akkor máris megelőztük a problémát. A bútorlap falra rögzítése ilyen formában praktikus lehet. A kivitelezés gyorsan megoldható felesleges fúrás, csavarozás nélkül professzionális ragasztó bevetésével. Már csak az előkészítésre kell odafigyelni.

A bútorlap falra rögzítése lésről-lépésre

Történjen a fentebb említett okból, vagy más céllal a bútorlap falra rögzítése, amire mindenképpen muszáj figyelni az az előkészület. A felületek nem lehetnek rossz állapotban. A leváló félben lévő vakolat javítására mindenképpen szükség lesz. A portól, zsíroktól szintén muszáj megtakarítani az alapot. A bútorlap falra rögzítése betonra, csempére, gipszkartonra ugyanolyan sikerrel végezhető.

A Sikaflex® 118 Extreme Grab még laminált padló ragasztását is lehetővé teszi a falra egyszerűen, így megspórolható a csavarokkal való bíbelődés. A bútorlap falra rögzítése egy műhelyben is előnyös, ahol a fára már könnyen elhelyezhetők akasztók, amikre aztán a szerszámok kerülnek. Jó eséllyel még plusz alátámasztásra sem lesz szükség a száradási idő alatt, mert a készítmény extrém tapadást nyújt már közvetlenül a felhelyezés után.